anlita en städfirma för att städa ditt kontor billigt

Anlita en städfirma för ditt kontor för att öka produktiviteten

Om du äger ett företag har du förmodligen upptäckt att du måste hyra för att täcka vissa av ditt företags behov. Om du inte har en mycket stor kontorslokal finns det ingen anledning att ha ett städlag på heltid. Att anlita en kommersiell städfirma i Södertälje är inte bara mer effektivt, men det är också mycket prisvärt.

Kommersiella städtjänster ökar produktiviteten

Varje gång produktiviteten minskas därför att en anställd behöver göra andra uppgifter än de var anställda att göra, förlorar ditt företag inkomst. En person är vanligtvis en specialist på sitt område, så att ha en säljsrepresentant skura badrumshandfatet är som att låta pengar blåsa bort i stormen.

Att anlita en städfirma för kommersiella ändamål är ganska lätt eftersom många städföretag erbjuder både bostadspaket och kommersiella paket. Dessa paket innehåller vanligen några standardtjänster som erbjuds till ett paketpris istället för separat.

Anlita en städfirma eftersom du kan spara en del pengar på det

Vissa städföretag erbjuder också tilläggstjänster till sina paket. Standardpaketet kan till exempel omfatta tömmande av papperskorgar, dammsugning, och lätt dammtorkning, men du kanske vill ha ytterdörren tvättad dagligen. Ofta kan företag välja sådana tilläggstjänster till sina standardpaket, ibland även till reducerat pris.

En städfirma ger dig också möjlighet att välja hur ofta du vill få uppgifterna utförda, liksom vilken tid på dagen du vill att de ska komma. Om du bara har ett fåtal anställda och sällan har besök av kunder, då vill du kanske att städlaget kommer två gånger i veckan. Om du däremot har ett företag som anställer runt tjugo personer kommer du troligtvis att vilja få städningen gjord dagligen för att inte ha en ostädad arbetsplats.

Vilka städrutiner behövs för städ av kontoret?

Ett städlag du anlitat kan komma och städa efter kontorstid för att inte störa din dagliga affärsverksamhet. Du vill säkert inte ha en dammsugare påslagen när en kund kommer in på kontoret. Kontraktet mellan ditt företag och städfirman bör räkna upp vilka uppgifter som ska utföras, liksom ange hur ofta de ska göras.

Att anlita en städfirma för ditt kontor kan ge dina anställda tid att göra de jobb de var anställda att göra. Om du har en anställd som är upptagen med att torka smutsig disk när de kunde sälja din produkt kastar du bort pengar. Att ha ett städlag som kommer och tar hand om denna typ av behov ger ditt företag möjlighet att fungera optimalt.