Städråd

anlita en städfirma för att städa ditt kontor billigt

Anlita en städfirma för ditt kontor för att öka produktiviteten

Om du äger ett företag har du förmodligen upptäckt att du måste hyra för att täcka vissa av ditt företags behov. Om du inte har en mycket stor kontorslokal finns det ingen anledning att ha ett städlag på heltid. Att anlita en kommersiell städfirma i Södertälje är inte bara mer effektivt, men det är också mycket prisvärt.

Kommersiella städtjänster ökar produktiviteten

Varje gång produktiviteten minskas därför att en anställd behöver göra andra uppgifter än de var anställda att göra, förlorar ditt företag inkomst. En person är vanligtvis en specialist på sitt område, så att ha en säljsrepresentant skura badrumshandfatet är som att låta pengar blåsa bort i stormen.

Att anlita en städfirma för kommersiella ändamål är ganska lätt eftersom många städföretag erbjuder både bostadspaket och kommersiella paket. Dessa paket innehåller vanligen några standardtjänster som erbjuds till ett paketpris istället för separat.

Anlita en städfirma eftersom du kan spara en del pengar på det

Vissa städföretag erbjuder också tilläggstjänster till sina paket. Standardpaketet kan till exempel omfatta tömmande av papperskorgar, dammsugning, och lätt dammtorkning, men du kanske vill ha ytterdörren tvättad dagligen. Ofta kan företag välja sådana tilläggstjänster till sina standardpaket, ibland även till reducerat pris.

En städfirma ger dig också möjlighet att välja hur ofta du vill få uppgifterna utförda, liksom vilken tid på dagen du vill att de ska komma. Om du bara har ett fåtal anställda och sällan har besök av kunder, då vill du kanske att städlaget kommer två gånger i veckan. Om du däremot har ett företag som anställer runt tjugo personer kommer du troligtvis att vilja få städningen gjord dagligen för att inte ha en ostädad arbetsplats.

Vilka städrutiner behövs för städ av kontoret?

Ett städlag du anlitat kan komma och städa efter kontorstid för att inte störa din dagliga affärsverksamhet. Du vill säkert inte ha en dammsugare påslagen när en kund kommer in på kontoret. Kontraktet mellan ditt företag och städfirman bör räkna upp vilka uppgifter som ska utföras, liksom ange hur ofta de ska göras.

Att anlita en städfirma för ditt kontor kan ge dina anställda tid att göra de jobb de var anställda att göra. Om du har en anställd som är upptagen med att torka smutsig disk när de kunde sälja din produkt kastar du bort pengar. Att ha ett städlag som kommer och tar hand om denna typ av behov ger ditt företag möjlighet att fungera optimalt.

Välj rätt soppåsar för att hålla rent och för enklare sophantering

Skräp och sopor är en väsentlig del av ett rent och funktionellt utrymme. Medan papperskorgar är nödvändiga anordningar för att hjälpa till med att organisera skräp, kan soppåsen hjälpa till att upprätthålla behållarens livslängd och rummets övergripande hygien. Trots allt kan soppåsar fästa över lite allt möjligt, vilket ger ett genomskinligt skydd som hjälper till att hålla alla sopor på en och samma plats. Soppåsen gör det enklare att slänga skräpet i en container eftersom det bara är att knyta ihop påsen och slänga, använder man dessutom inte en påse ökar rester i papperskorgen och bidrar till onödigt städ och kladdigt avfall.

Soppåsar håller utrymmet rent

Fördelarna med att använda sopsäckar är uppenbara. Soppåsar underlättar när man ska slänga soporna i containern utan soppåsarna förhindrar lukt och skyddar papperskorgen från skador och smuts. Det är alltså självklart att soppåsar gör väldigt stor skillnad och kan användas på alla möjliga papperskorgar. Men när du väljer soppåsar gäller det att leta efter rätt, här är några tänkvärda saker och faktorer:

välj rätt sopåsar, avfallssäckar samt sopsäckar för din sophantering

Den första viktiga faktorn du bör se över är storleken på påsen. Eftersom inte alla papperskorgar är gjorda med samma dimensioner, så är det logiskt att soppåsar finns i olika dimensioner också. För mindre skräpbehov är det möjligt att köpa påsar och papperskorgar som rymmer mellan åtta och tio liter, lite mindre men mycket smidigare. I den högre delen finns det också soptunnor som kan rymma upp till tvåhundrafyrtio liter. Större papperskorgar tillsammans med större soppåsar rymmer mer och är perfekta att använda i högtrafikerade områden, till exempel kök eller offentliga utrymmen där skräpbehovet är större. I allmänhet är det bäst att överväga volymen av soptunnan i fråga innan du väljer rätt storlek på soppåsen.

En annan vanlig faktor vid val av avfallspåsar är styrkan på påsarna. Den stora majoriteten av soppåsar är tillverkade av plast. Plastpåsar föredras ofta av många på grund av materialets natur, den tunna plasten bidrar till att man lätt samlar alla möjliga typer av skräp. Alla soppåsar är inte av samma kvalité. Lätta plastpåsar kan vara bra för lågtrafikområden där avfallet för det mesta är pappersavfall, medan tjockare påsar är ofta ett bättre alternativ för större mängder avfall och eventuellt matavfall eftersom tjockare påsar tål lite mer. Märkespåsar är också mer benägna att ge högre kvalitet.

När du köper sopsäckar är det användbart att veta hur man hittar de absolut bästa erbjudandena. För att minska kostnaderna är det lämpligt att köpa från grossisthandlare. En grossist kan erbjuda rabatterade priser, vilket gör det möjligt att få påsar av hög kvalitet till en bråkdel av kostnaden. Till exempel kan dyra papperspåsar överstiga den tighta budgeten om du handlar i en butik, men hos en grossisthandlare så kan de erbjuda samma papperspåsar till ett överkomligt pris.

Sammantaget är soppåsar avgörande för hemmet eller arbetsytan. Genom att se till att soppåsar alltid finns på lagret är det enkelt att säkerställa ett rent, luktfritt och hygieniskt utrymme.

– Städpersonalen på Flyttstädning Södertälje